Sport 

Cristiano Ronaldo: Dua të luaj deri në vitin 2021


Lexo më shumë

Xavi Hernandez nuk largohet nga Barcelona


Lexo më shumë

Futbollisti shqiptar Ademi, kapiten i Dinamo Zagrebit


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Postuar nga Lajmonline: 9:34; 22/7/2014

Fundi i përrallës ruse

Shkroi:

Lexo më shumë

Kush e hëngër kilën në lojen e...

Shkroi: Mustafë Krasniqi

Shkrimtari kurrë nuk mendon për ekonominë e vet

Intervistoj

Enver S. Morina

Cilat vepra janë model të ekranizimit, ku e sheh të metën e ekranizimit të veprës “Shembja e idhujve”, pse nuk e përfundon dot trilogjinë e veprës së tij, çështë kultura për vendet e varfra, pse babai i tij u vendos në Voskopojë, pse Noli është i madh, kë i quan karafila Skënder Drini, për metodologjinë e gabuar të Nexhip Alpan në përpilimin e fjalorit shqip- turqisht, etj. në këto dhe pyetje të tjera në një bashkëbisedim për “Lajm” përgjigjet shkrimtari Skënder Drini Lexo më shumë