Selmanaj i kundërpërgjigjet Veselit

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj i është kundërpërgjigjur kryetarit të Kuvendit Kadri Veseli.

Ai thotë se nuk është përjashtuar nga KDI, porse është larguar vet me dëshirë, përkundër që i është ofruar një pagë më e madhe në KDI.

Ai thotë se është pastërtia e tij personale është sikur loti dhe se është në gjendje të përgjigjet kur të është e nevojshme.